medence takaró

A buborékos medence takarók előnyei

Nagyon jó eséllyel megint úgy nézhetünk a nyár elé, hogy az rendkívül meleg lesz. Nem meglepő tehát, hogy sokan döntenek a lakásba szerelhető klíma mellett, ugyanis fontos, hogy mindig optimális hőmérséklet uralkodjon az a beltérben. Ez még nem minden! Megéri a kertben felállítani vagy kialakítani egy kisebb-nagyobb méretekkel rendelkező medencét, amiben bátran elmerülhet a család minden tagja, ha egy kis hűsölésre, kikapcsolódásra vágyik.

A buborekfolia.hu weboldal szerint, több előnye is van annak, ha valaki buborékos medence takarót használ. Ez a megállapítás hirtelen nagy ugrásnak tűnhet előre a témában, de sok esetben ezen van a lényeg. Vásárolni ugyanis egy felfújható vagy merevfalú víztároló egységet még nem nehéz, hiszen azokból rengeteget lehet találni az interneten. De a tudomány itt még nem áll meg! Sajnos sokan úgy gondolják, hogy adott a medence, majd az fel lesz töltve vízzel és már készen is vannak.

Ez bizonyos ideig ez megállja a helyét, viszont elég lesz 1-2 hét, sok esetben pedig csak néhány nap, hogy a problémák hirtelen felüssék a fejüket. Miről van itt szó? Sok nem kívánt adalék kerülhet a folyadékba. Falevelek, kisebb ágdarabok, rovarok, por hullhat bele és elszaporodnak az algák a fokozott napsugárzás hatására. Ezen tényezők kiküszöbölése érdekében, szükség van bizonyos gépészeti egységek beüzemelésére, amilyen a szűrő, valamint adott mennyiségű vegyszer adagolása sem elkerülhető.

A buborékos fóliák ugyanakkor komplex védelmet igyekeznek nyújtani. Segítenek az adott vízmennyiség felmelegítésében, valamint gátolják a gyors kihűlést és természetesen távol tartják a kívülről érkező szennyezőanyagokat. Az UV stabil szerkezetnek hála, több éven keresztül alkalmazható a buborékos medencetakaró fólia, de fokozottan ügyelni kell az optimális vegyszerek adagolására, hiszen a gyakran reaktív anyagok csökkenthetik a termékek élettartamát. Igény esetén bármilyen méretre és alakra rászabható a fólia. Bátran rendelje meg idejében és néhány munkanapon belül házhoz érkezik a kiváló minőségű termék!