delonghi kávégép

A DeLonghi kávégép új generációja

A De’Longhi család 1902-ben indította útjára a DeLonghit, mint céget és dobta piacra az első masináit. Eszpresszó gépekkel kezdtek, majd megjelent a DeLonghi kávégép megannyi változata.

Mai készülékei- automata kávéfőzők- szemes és őrölt kávéból is kiváló italt főznek. Szabályozható a kávé hosszúsága, erőssége és a Thermoblock rendszernek köszönhetően, mindig megfelelő hőmérsékletű a kívánt fekete. A beépített cappuccino system-nek hála, krémes, könnyű és habos cappuccino-t kortolygathatunk, ha úgy tartja kedvünk. A DeLonghi kávégépek alkatrészeinek tisztántartása egyszerű. A központi egység kivehető, öblíthető, a csepptálca szintén kiüríthető, mosható.

A kávéfőző vízkőtelenítő és öblítő programmal is rendelkezik. A rendszer energiatakarékos üzemmóddal, automata kikapcsolási funkcióval ellátott és azt is jelzi, ha kifogy a víz vagy a kávé a készülékből. A DeLonghi kávégép külseje esztétikus, bármelyik konyhapulton jól mutat. Legújabb szériája olyan fejlett technikával készült, hogy akár a másik szobából, a telefonunk segítségével is főzhetünk kávét.