fitness kerékpár

A fitness kerékpár hasonlít az országútihoz

Fontos, hogy minél gyorsabban juthasson el egyik helyről a másikra a bringáján? A fitness kerékpár egy viszonylag új trend eredménye. Ezkt leginkább aszfalton használják. A tárcsás mellett, a V-fékes változata is nagyon elterjedt. Abban tér el az országútitól, hogy a fitness kerékpár kormánya egyenes, tehát nem kosszarv alakú.

Ami mindkettőnél hasonló, az maga a váz. Ismerkedjen meg ezzel a fantasztikus típussal, és válassza ki a leginkább Önhöz illőt! Mi, a speedbike.hu csapata, naprakész információkkal várjuk az érdeklődőket akár a honlapunkon, akár telefonon vagy elektronikus levélen keresztül. Több mint húsz éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, úgy érezzük, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni a vásárlók igényeit.

Temérdek akciós termék közül is válogathat nálunk, legyen az gyerekeknek való, vagy esetleg fitness kerékpár. A rendelését pár perc alatt le tudja adni. Ehhez első lépésben helyezze be a kiválasztott cikkeket a kosárba, adja meg adatait, postázási címét, és válasszon fizetési módot! Száguldásra fel!