fodros szoknya

A fodros szoknya mindig sikkes

Egy különleges, szép ruhadarab viselése rendkívüli örömöt jelent bárkinek, de kiváltképpen a kislányoknak. A Mayoral kínálatában, a változatos kialakítású, virágos, kockás, trendi ruhák színes kavalkádjában ott látható az örökké divatos fodros szoknya, ami ideális viselet hétköznapokon és különböző eseményeken egyaránt.

Többféle anyagból készült szoknya vagy egyrészes modell közül lehet választani. A kislányok nagy kedvencei a légiesen könnyed tüllszoknyák, amik több alsó résszel vannak ellátva, vidám és ugyanakkor elegáns megjelenést biztosítva. A különféle mintázatok, díszítések, hímzések vagy masnik igazán mutatóssá teszik a ruhadarabokat. Az alapanyag minősége és a szabásvonal mellett, érdemes figyelembe venni az évszakot, az időjárást és az alkalom jellegét, amihez az öltözéket keressük.

Néhány kattintással minden nehézség nélkül beszerezhetőek a kislányok gardróbját gazdagító pompás darabok. Az alkalmi modellek között mindenképpen megállja a helyét a fodros szoknya is, mint csinos ünnepi viselet.