Gurulós bevásárlótáska

A gurulós bevásárlótáska hasznos szerkezet

A háztartásban szükséges termékek beszerzése, sok esetben cipekedéssel és megterheléssel párosul. A gurulós bevásárlótáska megkönnyíti a háziasszonyok dolgát, hiszen nagyon praktikus eszköz és a segítségével könnyedén hazaszállítható a boltban megvásárolt termékek sokasága.

A könnyű vázszerkezet minőségi poliészter anyaggal bélelt, ami bármikor levehető és egyszerűen tisztítható. A tépőzár és a cipzárok remekül zárnak, így semmi nem hull ki a bepakolást követően.

Hátsó részén rejtett zseb található, ahová beférnek a kisebb vagy a törékenyebb árucikkek. A nagy kialakítású kerekek jóvoltából könnyen gurul mindenféle terepen.

A gurulós bevásárlótáska füle párnázott, így nem horzsolja fel a bőrfelszínt. A kitámasztó láb stabil tartást biztosít, ennek köszönhetően nem adódnak gondok a bepakolás során sem. Ha eddig gondot okozott a rengeteg műanyag zacskó és a néha kényelmetlenné vált cipekedés, nézze át a taskam.hu weboldalt, ahonnan a nagyszerű szerkezetek megrendelhetőek kedvezményes áron is!