gyorsfordítás

A gyorsfordítás valóban megoldható

Bizonyos fordítások rendkívül magas fokú precizitást igényelnek. Ezek között szerepelnek a hivatalos iratok, orvosi leletek, gyógyszerek prospektusai, stb. A fordító iroda Budapest városában a legkomolyabb kihívásoknak is képes megfelelni ilyen téren. Hogyan lehetséges ez? A mintegy 20 éves múltú vállalkozás ugyanis több mint 650 anyanyelvű fordítóval dolgozik együtt, a világ 45 országából. Ennek köszönhetően, még a szakszavaktól hemzsegő szövegek is érthető változatot kapnak minden nyelven.

Sokan rendelkeznek bizonyos szintű idegen nyelvtudással, azonban egy komoly üzleti levelezéshez ez nem minden esetben elegendő. A fordító iroda Budapest területén élen jár az üzleti levelezések, prezentációk, excel, word, céges iratok, dokumentumok, marketing, éves jelentés, pénzügyi terv, könyvelés, számla, megbízási szerződés, stb. magas szintű fordításában egyaránt. A fordító iroda Budapest XIII. kerületében, ezeken kívül még rengeteg más irat, könyv, weboldal, stb. fordítására vállalkozik, rendkívül előnyös feltételek mellett.

Vannak olyan esetek, amikor egy-egy fordításnak tegnapra, de legalábbis azonnal el kell készülnie. Ez bizonyára lehetetlennek tűnik, hiszen a fordítóknak sincs varázspálcájuk, pedig gyorsfordítás bizony létezik. A Lingomania fordítóirodánál legalábbis biztosan, hiszen ők megértik, hogy néha van az a helyzet, amikor a szakszerűen lefordított szöveg azonnal kell. Ezért nem kell pánikba esni, hanem fel kell venni velük a kapcsolatot, ami egyszerűbb, mint gondolná az ember.

A lingomania-forditoiroda.hu weboldalon keresztül ugyanis bármikor szerepelhet a megrendelésben a gyorsfordítás. Az iroda munkatársai általában 3-5 nap alatt végzik el a munkát, de ha valakinek ennél hamarabb van rá szüksége, akkor csekély felár mellett, egyetlen nap alatt, sőt, akár néhány óra alatt is képesek azt elkészíteni. Láthatjuk tehát, hogy a gyorsfordítás egyáltalán nem lehetetlen, mert megoldható tényleg szinte pillanatok alatt, nagyon korrekt feltételek mellett. Forduljon Ön is a Lingomania csapatához!