körkivágó

A körkivágó kiváló segédeszköz

A modern technikai fejlesztések igazi csodaként hatnak a világban, ugyanis valóban olyan egyediségek megalkotására adnak lehetőséget, amelyekről eddig még álmodni sem mertünk. A fejlődés különféle fázisai jól nyomon követhetőek. Lássunk egy példát! Eleinte csak fix állványra szerelt gépi fúrók léteztek, majd megjelentek a vezetékes, bár már hordozható kivitelek, amiket követtek az akkus rendszerek, amihez a körkivágó remekül hozzáilleszthető.

Ez a kiegészítő elem segít hihetetlenül leegyszerűsíteni a feladatainkat. Régen, amikor egy szabályos kört kellett megalkotni, hogy azon például egy vezeték hatoljon át, akkor komoly munka volt megteremteni, sőt, gyakran nem is sikerült kellő esztétikusságot elérni. A körkivágó ugyanakkor ezt a munkát jelentősen felgyorsítja.

A speciális gyémánt mátrix kötéseknek hála, még a nagyon kemény felületekkel (amilyenek a gránit lapok) is könnyedén megbirkózik. A lézerhegesztett kialakítás pedig a körkivágó gyors kopását hivatott meggátolni. Ismerjük meg a teljes kínálatot a burkolatszintezo.hu oldalon és válasszunk az igényünkhöz mérten!