krupp

A krupp sokak életét megkeseríti

Sajnos általános jelenség, hogy csak akkor értékelünk bizonyos dolgokat, ha azok addig olajozott működésé megszűnik. A természetesnek tartott akadálymentes lélegzés tökéletes példa erre. A krupp tüneteit a saját bőrünkön tapasztalva persze megváltozik a véleményünk és mindent elkövetünk, hogy az addig jól működő rendszer újra a régi legyen.

De miről is van szó pontosan? Az említett rendellenesség, a krupp egy csúnya vírusos megbetegedés, ami a légutakat támadja meg és megnehezíti a légzést. A tapasztalt fájdalomhoz az álmatlanul töltött éjszakák egész hada, orrdugulás, mellkasi fájdalom, magas láz és étvágytalanság is társul.

A panaszok arra engednek következtetni, hogy egyáltalán nem szavad félvállról venni és kezeletlenül hagyni. Mi a teendője annak a betegnek, aki a krupp tüneteit tapasztalja? Nos, szerencsére több megoldás is létezik, amelyek egyik közismert és hatékony opciója a sóterápián való részvétel. A sóterápiának egyébként számos egyéb pozitív vonzata is van, így mindenképpen érdemes megfontolni a kezelés lehetőségét.