kültéri lámpa

A kültéri lámpa a biztonságunkat szolgálja

A szerencsések családi házban tengetik a napjaikat, ahol kihasználhatják a szabadban töltött perceket. Ma azonban a biztonságunkra is figyelni kell, úgyhogy mielőtt rendszeresen kiülnénk csillagot nézni, gondolkodjunk el a kültéri lámpa használatán!

Régen többen laktak falun és teljesen elfogadott volt, hogy csak a ház oldalán volt egy-két mozgásérzékelős lámpa, ugyanakkor az éjszaka többi részét sötétben töltötték. Ennek nemcsak az alvó emberek, hanem a közelben járó betörők is örültek, hiszen a kerten keresztül közlekedve teljesen beleillettek a sötétségbe. Tény, hogy nincs olyan ház, ahová ne lehetne betörni, de ha nemcsak a falak, hanem az udvar is ki van világítva, akkor a rossz emberek elkerülik majd a területet.

A betörésben mindig arra figyelnek, hogy láthatatlanok maradjanak, felkapcsolt lámpánál ez nem lesz könnyű. Amennyiben nekünk is a biztonságunk a legfontosabb, akkor válasszuk a kültéri lámpa erejét, ami csak egy kicsit emel a villanyszámlán, azonban lényegesen megnöveli a biztonságérzetünket!