A lakodalmas zenekar, mint a lakodalom elmaradhatatlan kelléke

„Lakdalom van a mi utcánkba’ ” ki ne ismerné ezt a kezdetű nótát. Igen, mert egy valamirevaló lakodalomhoz hozzátartoznak a zenészek, mégpedig egy igazi lakodalmas zenekar. Hiába a terített asztal, a jobbnál jobb italok, a jó társaság, ha nincs, aki a talpalávalót húzza.

Ezért már jó előre ki kell választani a lakodalmas zenekart, akik a kellemes hangulatot igazi vidám fergeteges hangulattá varázsolják, nem csak a zenéjükkel, de a jelenlétükkel is. Mert nem elég, ha zenélnek, de képesek megteremteni az igazi lakodalmas hangulatot. A Sasamusik zenészei már nagy gyakorlatot szereztek ebben a műfajban, hiszen évek óta szívesen látottak az esküvői mulatságokon.

Minden zenei műfajban otthon vannak és otthonosan mozognak ezeken a mulatságokon. Még az is előfordult, hogy átvették a násznagy szerepét nagy hirtelen, akit valami megakadályozott, hogy ellássa a tisztjét. Ami a repertoárjukat illeti, a nótától a rockig mindennel tudnak szolgálni. Legyen az magyar vagy külföldi, legyen az régi vagy új.

Ha kell hajnalig fáradhatatlanul zenélnek, kiszolgálva a násznép minden kívánságát legjobb tudásuk szerint.