maybelline szempillaspirál

A Maybelline szempillaspirál bemutatása

A szempillaspirálok nagyon kedvelt kozmetikai eszközök. A leginkább elterjedt közülük a Maybelline szempillaspirál. Számos változata közül válogathatunk, mint például a vízálló, a dúsító, a hagyományos, vagy éppen a legyező hatást előidéző. Külön meg kell említenünk, hogy ezek a változatok különböző színekben kaphatóak.

Tartósság és jó minőség jellemzi bármelyik változatot. A szempillaspiráloknak köszönhetően, a műszempilla felhelyezése nélkül, dús és hosszú szempillákat varázsolhatunk magunknak. Használata nem igazán igényel szakértelmet, bárki elsajátíthatja az alkalmazásával kapcsolatos tudnivalókat. A Maybelline szempillaspirál segítségével szalonszépségű pillákat készíthetünk magunknak. Speciális kefével rendelkezik, ami segít a festék egyenletes felhordásában, már a szempillák tövétől.

A festék tartósan a szempillákon marad. A kefe végét pedig úgy képezték ki, hogy a szemzugban található szálakat is egyenletesen be lehessen festeni vele. Amennyiben a választása a Maybelline szempillaspirál vásárlása esik, garantáltan nem fog csalódni!