női magassarkú cipő

A női magassarkú cipő hosszítja a lábat

A kifogástalan megjelenéshez ugyanúgy hozzátartozik a lábbeli, mint a ruházat, a frizura, a smink és a különféle kiegészítők. Tévhit, hogy a női magassarkú cipő csak különleges eseményeken ideális, máskor nem szeretik viselni a hölgyek, mert nem biztosít kényelmet a lábaknak. Egy csinos példány nemcsak a fontos napokon viselhető, hanem bizony még a farmernek is tökéletes kiegészítője lehet. Tudni kell, hogy kecsesebb tartást és mozgást biztosít a női magassarkú cipő, hiszen hosszítja a lábakat.

A sepa.hu internetes szaküzlet készletében szereplő modellek a sportos elegancia és a kiemelkedő kényelem kombinációját egyesítik. Sokféle színben, fazonban és bőrtípusban válogathatunk a webáruház polcain, ráadásul nem csupán tartósak, hanem kifejezetten divatosak is, igazi fénypontot jelentenek a női lábaknak. Tehát a női magassarkú cipő számtalan fajtáját találjuk meg a termékpalettán, ebben a készletben biztosan felfedezünk néhányat, aminek nem fogunk tudni ellenállni. Másfajta lábbelik is vannak a kínálatban.

A női vízálló csizma több típusa is megtalálható

Valódi áldás egy ilyen lábbeli a téli csapadékos időjárásban, amikor sokat esik az eső, olvad a hó, mivel nem ázik be, nem érkezünk haza vizes harisnyával, zoknival a lábunkon. 30-36% árkedvezménnyel vehető női vízálló csizma jelenleg a webáruházból, tehát megéri lecsapni a nekünk tetsző modellre. Nagyon jó választás például a kényelmes, háromnegyedes, bordó színű csizma, ami meleg szőrmével van bélelve. Őszi-téli viseletre ideális ez a szintetikus nappa és textil felsőrésszel ellátott női vízálló csizma.

A lábbeli vízálló hatását a felső részének anyaga és a belső bélés közé bedolgozott Jana-TEX-membrán biztosítja. Sarokmagassága mindössze 3 cm, ami stabil, komfortos járást nyújt. A színe is rendkívül elegáns, vidám, ami nagyon jól jön a rideg, zord időben, mert picit felvidít minket. Ez a női vízálló csizma igen magas minőségű, így garantáltan több szezonban is használhatja majd a tulajdonosa. Lepje meg magát ezzel a modellel és többé nem kell bosszankodnia amiatt, mert beázott a cipője, csizmája!