Panyolai pálinka

A Panyolai pálinka príma alapanyagokból készül

Az elkészítéséhez kizárólag minőségi alapanyagokat használnak fel, így a végeredmény minden esetben tökéletes. A magas cukortartalmú, válogatott étkezési gyümölcsökből előállított Panyolai pálinka hazánk egyik legnépszerűbb nedűje. Megvásárolható nagyobb italkereskedésekből és hipermarketekből, viszont a legtöbb ízben a webshopok kínálatát erősíti.

Miután az alapanyagokat megmossák, eltávolítják a magokat és ledarálják, erjesztő tartályba teszik. Az erjedési folyamatot, ami 5-8 hétig tart, főzdemester felügyeli. Ha a cefre készen áll, akkor az előmelegítés után rézüstbe kerül, majd kezdetét veszi a főzés. A Panyolai pálinka különböző ízben szerezhető be.

A kiszerelését illetően, általában 0,5 l palackban 40 % alkoholtartalommal érhető el. Ezek a jellemzők variációtól függően változhatnak. Fogyasztani 16-19 C fokra hűtve ajánlott. A főzde dolgozói évente több ezer palackot töltenek meg kézi erővel. Az italt a hagyományokat őrizve, egy kis innovációval fűszerezve készítik. A Panyolai pálinka remek választás lehet bármilyen alkalomra.