A progeszteron krém hatása a női szervezetre

Biztosan hallotta már, mennyire fontos az ösztrogén és a progeszteron hormon megfelelő egyensúlya. Amennyiben felborul a harmónia, ösztrogéndominancia lép fel, ami számos tünetet produkál, és megnehezíti a nők életét.

A progeszteron krém hatása pontosan ilyen esetekben nyújt kiváló megoldást, ugyanis olyan tüneteket csökkent, mint a felborult ciklus, ami túl erős vagy túl gyenge vérzéssel és fájdalommal társul, vagy akár az éjszakai intenzív izzadás, ami megnehezíti a pihenést és az alvást is.

Egyéb tünetek, melyek alacsony progeszteron szintre utalnak, a vizelet-visszatartási problémák, fájdalom a csontokban, rossz közérzet vagy gyengébb hólyag. Képzelje csak el, mennyire kellemetlen ezeket napi szinten tapasztalni. A fejfájás vagy a migrén nagyon sok embert érint, viszont az ösztrogéndominancia jele is lehet. A progeszteron krém hatása azért ilyen jó, mert csakis természetes hatóanyagokból készült, amelyek nem járnak mellékhatásokkal.

A krém használata egyszerű, viszont fontos az is, hogy rendszeresen bekenje a testét vele. A progeszteron krém használata során nem visz be adalékokat vagy tartósítószereket a szervezetébe, ugyanis teljesen bőrbarát növényi olajok felhasználásával készült. Az alapját a yam gyökér kivonat képezi, ami számos nőgyógyászati problémát tud orvosolni.

A menstruációs fájdalmak számos nőt gyötörnek, de a progeszteron krémet úgy is ismerik, mint a ciklusbarát készítményt, amivel javulás érhető el a tünetek terén. A jó közérzet, a magabiztosság és a megfelelő hangulat nagymértékben hozzájárul az egészséghez. Azonban ezeket csak úgy lehet elérni, ha gondoskodik arról, hogy a hormonháztartása kiegyensúlyozott legyen.

A progeszteron krém használata minden nőnek nagy segítséget jelent, akár menstruációs problémákról van szó, akár alacsony progeszteronszintről. Szeretné megrendelni ezt a készítményt? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen az oldalunkon számos WTN terméket vásárolhat meg, melyek nem tartalmaznak szintetikus anyagokat, sűrítőket, kőolajszármazékot vagy paraffinolajat.