A röntgensugár nélküli BackScan technológia

Gerincfájdalmai vannak, ezért kellemetlenné, olykor lehetetlenné vált a mindennapi teendőinek elvégzése? A forradalmian új BackScan technológia megoldást nyújthat panaszaira. A hátfájás sok gondot okozhat mindnyájunk számára.

Biztos fel tudnánk sorolni legalább egy-két ismerőst, aki hasonló gondokkal küszködik. Ez fokozatosan kellemetlenebbé válhat és hátráltathat munkánk során, főleg amikor hosszú időt töltünk ülve a számítógép előtt. Ajánlott komolyan venni, hiszen munkaképtelenné tehet minket.

Kevés ember jelentheti ki, hogy egy tökéletes vázrendszerrel rendelkezik. Gerincferdülésre gyanakodhatunk, ha oldalirányból megfigyelünk valakit és a gerince egy kérdőjelet formál, vagy ha elő-nézetből a két válla nem azonos magasságú.

Az esetek többségét azonban kezelni lehet műtéti beavatkozás vagy gyógyszeres kezelés nélkül is. Ha felfigyelt az ilyen rendellenességekre, fontos tudni, hogy jobb idejében kivizsgáltatni. Kezdje el hátfájdalmának kezelését a 3D BackScan röntgensugár nélküli technológiával, a Budapesten található rendelőben!