supinált cipő akció

A supinált cipő akció által spórolhat

A szülők igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a lurkók lábai egészségesen fejlődjenek. A supinált cipő akció kihasználásával mindenképpen jól jár. A lábbeli felépítésének lényege, hogy a talp belső éle magasabban áll, mint a külső, így a befelé dülő bokának helyes tartást biztosít.

Leginkább lúdtalp, valamint bokasüllyedés esetén alkalmazzák. Ez nem azt jelenti, hogy egészséges lábú gyermekeknek ne lenne jó választás, hiszen alapvetően nem árt. Segít abban, hogy a későbbiekben ne alakuljanak ki problémák. A supinált cipő akció a legtöbb webáruházban jelen van, vagyis nem lesz nehéz dolga, ha kedvezményes áron szeretne hozzájutni. Megelőzés céljából is kitűnő döntés. A szakorvosok szerint, már a lábra állás pillanatától érdemes erős sarkú, stabil lábbelit választani a kicsiknek, ami megfelelően megtartja a bokát.

Mindenesetre, mielőtt lábbelit vásárol a gyermeknek, érdemes az orvossal konzultálni. A supinált cipő akció által jelentős összeget takaríthat meg. Ha online rendel, akkor a házhozszállítást is igényelheti.