A takarófólia praktikus felhasználása

Egyszerű, műanyag, mégis annyi mindenre lehet használni. Jól jön az ipari környezetben, de a mezőgazdaságban is sokszor alkalmazzák, ezen felül a takarófólia még a tetőépítésnél is hasznos lehet. Nem mindenki teheti meg, hogy a lakásfelújítás alkalmával elköltözik otthonról, arra az időre, amíg a munkálatok tartanak.

Ezért érdemes takarófóliát használni a bútorok, illetve a padló védelme érdekében. Elég csak egyszerűen kifesteni és máris nem kívánt festékcseppek kerülhetnek a drága laminált padlóra, aminek az eltávolítása nem lesz túl egyszerű.

Gyakran csiszolni kell a festést megelőzően, éppen ezért kell letakarni a bútorokat takarófóliával, mert így a felújítás végén nem kell a tisztításra is időt pazarolni. A kertekben megállíthatja a gyom kinövését és a vizet a kultúrnövények szárához lehet vezetni a takarófólia felhasználásával. Olcsó és hatékony megoldás.

A beázást is megakadályozhatjuk egy vastagabb típussal, amit a cserepek alá helyezünk. A kínálatból a pontosan megadott paraméterek alapján választható ki a megfelelő termék.