tűzálló szigetelő lap

A tűzálló szigetelő lap kiemelkedő szereppel bír

Télen otthonunkba meghitt, békés hangulatot varázsol a meglévő enteriőrhöz jól illeszkedő, kiváló minőségű, stílusos kandalló. Azonban nem szabad elfeledkeznünk róla, hogy biztonságtechnikai szempontból is figyelnünk kell a részletekre, ebben lehet segítségünkre az általunk forgalmazott tűzálló szigetelő lap.

Fontos, hogy megfelelő minőségű anyagokat és szakszerű kivitelezést alkalmazzunk, elkerülve ezzel a véletlen tűzeseteket, tragédiákat. Egy családi álom megvalósulása könnyen rémálommá válhat, ha nem vagyunk elég körültekintőek.

Kínálatunkban egyaránt megtalálja a rendkívül jó szálas szigetelőanyagokat, valamint a különböző vastagságú Calcium silicat tűzálló szigetelő lapokat is. Utóbbi az egyik legkedveltebb anyag a kandallók szerkezetének megépítésére, szigetelési feladatok ellátására.

Könnyen megmunkálható, nem szálasodó, stabil szerkezetű kivitelével garantálja a legjobb szigetelési eredményt. Válassza a kiváló minőségű német Silca gyártmányú tűzálló szigetelő lapot és sok bosszúságtól megkíméli magát!

Ha valóban kandallóépítésre adjuk a fejünket, első lépésként el kell döntenünk, hogy a légfűtéses, a vízteres vagy a hőtárolós megoldás illeszkedik legjobban az otthonunk igényeihez. Amennyiben a légfűtéses megoldás mellett voksolunk, akkor annak elengedhetetlen részét képezi a kandalló szellőzőrács.

A légfűtéses kandalló egyszerű fizikai törvények alapján működik. Az alsó padlóhoz közeli nyíláson beáramlik a levegő, ami a fűtőtérben felmelegszik, majd a meleg levegő a felső rácson keresztül felemelkedik és kiáramlik.

A kandalló szellőzőrács tehát lehetővé teszi, hogy a szoba teljes légterét megmozgassa és felmelegítse, valamint ezzel egyidejűleg biztosítja a kandallóbetét hűtését. Mindez egységes fűtési teljesítményt szavatol.

A kandallót sokszor egy életre szólóan választja ki az ember, így elsődleges szempont a hosszú élettartam és a hatékonyság. Termékpalettánk széles kandalló szellőzőrács kínálata minden elvárásnak megfelel, függetlenül attól, hogy milyen stílus felel meg az igényeinek, illetve az otthona hangulatának.