Ablakfólia a káros sugarak ellen

Az ablakok védelme minden körülmények között nagyon fontos. Azonban ez sokszor nem kivitelezhető redőny rendszerrel. Ebben az esetben az ablakfólia fog kitűnő szolgálatot tenni.

Nagyszerű, amikor egy lakás szép tágas és világos. Ám ez egy idő után zavaró lehet, főleg ha a beltér tele van világos, fényvisszaverő felületekkel. Ekkor nemcsak a szemünket fogja megerőltetni a túlzott világosság, hanem az olyan hétköznapi tevékenységek is kellemetlenné válnak, mint a tévénézés.

Az ablakfóliának köszönhetően, még a sötétítőt sem kell elhúznunk, hiszen önmagában is optimális megoldásnak számít. Többféle árnyalat közül lehet válogatni. Az árat a méret és a típus fogja meghatározni. Az ablakfólia jótékony hatással van az adott helyiség energiafelhasználására.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a lakás megfelelően legyen szigetelve. De mi van az ablakokkal? Az így beszűrődő napfény még mindig melegít és emiatt többet kell használnunk a légkondicionálót. Azonban az ablakfólia kizárja a káros sugarakat az otthonunkból.