ahava szemránckrém

AHAVA szemránckrém az üde, fiatalos tekintetért

A karikás, ráncos szem környéki bőr évekkel idősebbnek mutathatja az embert a valós koránál. Úgy van kifejlesztve az AHAVA szemránckrém, hogy a kor vagy a fáradtság ne látszódjon meg a szemek körülötti területen.

A friss, üde tekintet nemcsak kipihentebb, fittebb megjelenést kölcsönöz, hanem fiatalosabbat is. Nem szabad ezért elhanyagolni a szemránckrém használatát. Ez a terület ráadásul fokozottan hajlamos a ráncosodásra, az első szarkalábak általában pontosan itt jelennek meg. Az AHAVA szemránckrém gondoskodik a szemkörüli teljes terület megújulásáról. Hatásosan simítja el a ráncokat és szarkalábakat, miközben a gyakran előforduló szem alatti sötét karikákat is halványítja, a táskásodását pedig ellensúlyozza.

Mivel az AHAVA termékek értékes, kímélő organikus összetevőkből készülnek, ezért az AHAVA szemránckrém bárki által alkalmazható. Az érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrűek is biztonsággal használhatják nap mint nap. Férfi és női változatban, többféle kivitelben megtalálható és beszerezhető.