aktivitásmérő okosóra

Aktivitásmérő okosóra hasznos funkciókkal

Az intelligens időmérők a modern eszközök innovatív és gyorsan növekvő kategóriájába tartoznak. Az aktivitásmérő okosóra az úgynevezett mobil elektronika termékek egyik csoportját képviseli.

Ezek kompatibilisek a smart készülékek operációs rendszerének alapvető képességeivel, ami lehetővé teszi a két eszközön végrehajtott bármilyen változás egy időben megvalósuló szinkronizálását. A mérnökök folyamatosan fejlesztik ezeket a kiegészítőket, bővítik a funkcióikat és a tulajdonságaikat.

Az aktivitásmérő okosóráknak számos olyan jellemzője van, ami egyszerre teszi tökéletes személyi edzővé és asszisztenssé. Itt mindenképp meg kell említeni a lépésszámláló, a pulzusmérő, az alvásfigyelő és ütemező, a stressz indikátor jelző és a digitális iránytű funkciókat.

Ezek mellett, szinkronizálhatóak Android és iOS operációs rendszereket futtató okostelefonokkal, valamint üzenetek, hívások és SMS-ek fogadására is képesek. Hasznos sajátosságuk a mikrofon és a GPS modul jelenléte. Aktivitásmérő okosórát vásárolhat edzéshez és asszisztens funkcióra is.