Amikor elszabadulnak az indulatok kívül és belül

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mi alapján választja ki valaki a kedvenc könyvét. Amennyiben cím alapján veszi meg, az Amikor elszabadulnak az indulatok biztosan figyelemfelkeltően fog hangzani. A cím mellett, a borító is nagyon fontos szerepet szokott betölteni, nem véletlenül alakult belőle egy mondás is. Nem feltétlenül kell a könyvesboltban sétálnunk, mert már az online térben is a színek, a harmónia és a cím elhelyezése kerül a középpontba.

Ha egy borító valamiért eltér a többitől vagy sikerül felkeltenie a figyelmünket, akkor sokkal nagyobb lesz az esély arra, hogy tényleg leemeljük a polcról. Egy olyan világban, ahol több ezer könyvvel kell versenyezni a nap minden percében, az Amikor elszabadulnak az indulatok egész jól teljesít. A szürkés háttér és a vonzó hölgy pálmafákat, izgalmakat ígér, amiről a cím és a rövid fülszöveg is biztosít minket. A lány arcán egyszerre látunk törékenységet, szépséget és erőt, ami később mindennél jobban kell majd neki. Ez a könyv a férfiak kegyetlen világát mutatja be, ami nőként nem mindig könnyű.

Mira Sabo Fehér Gallér borító is gyönyörű

Ha tovább elemezzük az esztétikát, akkor még több olvasnivalóra bukkanunk. Mira Sabo Fehér Gallér borítói mindig tartalmaznak valami különlegest és megkapót, amitől a női olvasók keze megindul. Ezek a könyvek úgy vannak megtervezve kívülről, hogy inkább a hölgyek figyeljenek fel rá, ami a színekben, a betűtípusban és a fülszövegben is meglátszik. Az írónő által összeállított csomagok pedig szintén a női nemnek készülnek, ami azt jelenti, hogy ajándéknak is tökéletesen megfelel.

Ki az, aki ne szeretne egy új vászontáskát? Jó, biztosan van belőle pár, de attól még beszerezhetünk egy újat. Vagy ott van a másik csomag, amiben bögre van. A reggeli kávéhoz a színes vagy feliratos bögre is kell, ha pedig a kedvenc könyveink mellé kaptuk, akkor még jobb! Mira Sabo Fehér Gallér sorozata tudja, hogy miként találja meg az érzékeny lelkű olvasókat. Utána pedig gondoskodik arról, hogy senki se tudja letenni.