arckrémek

Arckrémek különböző bőrtípusra

A bőrünk roppant fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen jelentős védelmi, illetve esztétikai funkciókat lát el. Ezért rendkívül fontos, hogy megfelelően ápoljuk, amit a különféle test- és arckémek segítségével tehetünk meg.

A termék kiválasztásakor azonban rengeteg tényezőre fokozott figyelmet kell fordítanunk. Először is meg kell vizsgálnunk, hogy a számos fajta közül milyen bőrtípusra keresünk krémet. Általánosságban azt tapasztalhatjuk, hogy szárazzal, zsírossal és normál bőrrel találkozhatunk a fajtákat illetően. Tulajdonképpen a száraz bőrrel küzdök könnyedén felismerhetik a tüneteket, ugyanis jelentős hámlás kíséri ezt a típust. A legjobb, ha a hidratáló arckrémek között válogatunk.

A zsíros bőr nagyon kellemetlen sajátosságokkal jár, ugyanis a pattanásoknak és a mitesszereknek kellő táptalajt nyújt. A normál fajta sokak álma, mivel tulajdonképpen egy egészséges állapotban van a bőr. Azonban ilyen esetekben is kell az ápolás, amire a legjobban az esti arckrémek használhatóak.