arctisztítók

Arctisztítók gél és krém formájában

A bőr öregedésének számos látható jelét, például a ráncokat vagy a fénytelenséget a környezeti agresszorok okozzák, de a jó hír az, hogy lehet küzdeni ellene. Az arctisztítók minden otthoni bőrápolási rutin részei kell legyenek.

A szennyeződések, az elhalt hámsejtek és egyéb nem kívánt felületi szennyeződések eltávolítása mellett, a megfelelően összeállított arctisztítók felkészíthetik a bőrt a napi rutinra, a pattanások kezelésére és más ápoló termékek használatára.

Az Ahava készítményeket is arra tervezték, hogy eltávolítsák az elhalt hámsejteket, az olajat, a szennyeződéseket, a sminket a bőrről, így segítenek tisztán tartani a pórusokat, valamint megelőzni a bőrbetegségeket, például a pattanásokat.

A géltisztítók nagyon egyszerűen működnek, ezek közül több is hámlasztó tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális zsíros, pattanásos bőrre. A krémes arctisztítók általában sűrűbbek, illetve nagyon hidratálóak lehetnek. Megtisztítják az arcot anélkül, hogy megfosztanák a természetes olajoktól, így tökéletes a száraz vagy érzékeny bőrű embereknek.