ashwagandha

Ashwagandha szerteágazó tulajdonságokkal

Sajnos, napjainkban nagyon sokan szenvednek különböző ízületi betegségekben, porckopásban, csontproblémák miatt. Ilyen esetekben nagyon jó a Collagen kapszula szedése, mivel ez az anyag kulcsszerepet játszik a porcok felépítésében, valamint az ízületek és csontok egészségében. Persze más kedvező hatásai is vannak, például élen jár a fiatalos, feszes bőr megtartásában és a cellulit csökkentésében. Tulajdonképpen a kollagén hiánya a hajszálak töredezését és a körmök repedezettségét okozza.

Ezeket a problémákat meg lehet előzni, ha a pandanutrition.hu webáruházban megvásárolható Collagen kapszula kerül alkalmazásra. A termékben megtalálható C-vitamin támogatja a kollagén termelését. Kutatások kimutatták, hogy az étrendhez adott extra C-vitamin hatására nyolcszorosára nőtt a szervezet kollagén termelése. Könnyen lenyelhető a Collagen kapszula és hamar megmutatja számtalan jótékony hatását. Rendkívül kedvező ár/érték arányban vásárolható meg a webshop kínálatából. Tehát nem kerül sokba ez a 100 darab Collagen kapszula, ami nagyon jót tesz a szervezetnek. A fizikai és mentális stressz leküzdésében az Ashwagandha MAX kapszula nyújt hatalmas segítséget. Már az ősi kultúrákban, 2500 évvel ezelőtt is használták ezt az anyagot erre a célra. Modern kori vizsgálatok azt is kimutatták, hogy antioxidáns és agyserkentő hatású, valamint a szexuális funkciókat is javítja. Szerteágazóak tehát az Ashwagandha hatásai, hiszen egyszerre serkenti az agy működését, miközben nyugtató és afrodiziáló.

Hatóanyag profilja is igen széles, megtalálhatóak benne a vitaminok, ásványi anyagok, alkaloidok és szaponinok. A készítmény természetes, növényi kivonatot tartalmaz, 100%-ban organikus, GMO mentes. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Számtalan jó hatással van felruházva az Ashwagandha MAX kapszula. Azonban vigyázni kell ezzel, mert az altatót és szorongás elleni gyógyszereket szedőknek nem javasolt az Ashwagandha MAX kapszula szedése! De autoimmun betegek és szoptató vagy terhes kismamáknak sem javasolt.