Kiváló Agárdi Pálinka

Az Agárdi Pálinka több egy italnál

A hazai pálinkákat rengeteg nagyszerű márka képviseli, alig tudunk választani a remek felhozatalból. Önnek ismerősen cseng az Agárdi Pálinka? Ha még nem, akkor feltétlenül fedezze fel ezt a nagyszerű magyar italt! Tény és való, hogy egy meglehetősen fiatal márkáról beszélünk, azonban zsenge kora ellenére már sikerült feltornáznia magát a legnagyobbak közé.

Az is igaz, hogy az Agárdi nem a nagytételben való termelésről híres, inkább a kézműves jelző szemléltethetné a legjobban, hogy miről is van szó. Az Agárdi Pálinka számos fajtái ugyanis limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra. Miért ez az óvatosság? A gyártó azt vallja, hogy a pálinkafőzésnek többnek kell lennie a hagyományok és a modern technológia ötvözésénél. Szívet, lelket, hozzáértést kell belevinni. Csak így születhetnek olyan italok, amelyek többek egy jó minőségű párlatnál. Az Agárdi Pálinka éppen ezért nemcsak itthon nagyon elismert, hanem külföldön is. Ezt alátámasztja a számtalan hazai és nemzetközi elismerés. A precíz, gondos főzésen kívül, a titka a magas minőségi alapanyagokban is rejlik, amelyek mind Agárd szélén elterülő gyümölcsösből kerülnek ki.

Ha felbontjuk az egyik Agárdi Pálinka palackját, szinte érezzük a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye vagy sok más egészséges gyümölcs illatát. A premiumitalnagyker.hu webshop természetesen ennek a kiválóságnak is méltó helyet szentelt a kínálatában, hiszen a aszútörkölytől kedve, a bodzán keresztül a fenséges kökényig minden kapható.