AL KO fűnyíró

Az AL KO fűnyíró típusokról röviden

Kifogástalan gyepszőnyeget alakíthatunk ki a megfelelő eszközök segítségével. A locsolás mellett, a nyírásra is kellő figyelmet kell fordítanunk. Ehhez egy AL KO fűnyíró kiváló megoldásnak számít.

Praktikus és hatékony, ráadásul többféle kivitel közül válogathatunk. Az elektromos teljesítménye bőven elég ahhoz, hogy egy átlagos udvart rendben tartsunk. Arra viszont vigyáznunk kell, nehogy véletlenül a kábel az AL KO fűnyíró alá kerüljön!

Az akkus változattal már nem kell ennyire óvatoskodni, hiszen nincsenek tekergőző kábelek, amelyek gondot okozhatnának, ezen felül kimondottan csendes. Ha egy nagyobb udvarral, kerttel rendelkezünk, akkor már indokolt lehet a benzines AL KO fűnyíró beszerzése, ugyanis ennek a legnagyobb a teljesítménye.

Viszont azzal is számolnunk kell, hogy jóval hangosabb, mint az előző két változat és bizonyos esetben zavaró lehet a károsanyag-kibocsátása. Technikailag mindhárom típus kiemelkedő minőséget képvisel. Az általános karbantartás mellett, éveken keresztül tökéletes szolgálatot tesz, a kiemelkedő felépítéséből fakadóan.