M5 hotel tervezés

Az alapoknál ragadt meg az M5 hotel tervezése

A világot gyakran a nagy elképzelések tudják előre vinni. Sajnos ezek többsége olykor nem valósul meg. Ugyanez történt az M5 hotel tervezés kapcsán, ami 2006-ban vette kezdetét, de ezen a területen megragadt. Természetesen a dolgok idővel változhatnak és amennyiben a lehetőségek teret engednek, úgy a megvalósításhoz már szinte minden készen fog állni.

Azt szokták mondani, hogy mindig a kezdet nehéz, megtenni az első olyan lényegi lépéseket, amelyek az alapokat fektetik le stabil jelleggel. Az M5 hotel tervezés pontosan ilyen volt. Bár csak elképzelni lehet, hogy miként festene az ingatlan a Könyves Kálmán körút – Gyáli úti felüljáró sarka mellett és mekkora bevételt generálna.

A világ teljesen másképpen mutatna, ha az ilyen projektek nem az asztalfiókban végzik, hanem azok teljes pompájukkal tündökölnének. A M5 hotel tervezés mindenesetre legalább alapjaiban kész. A Quartier Építésziroda munkája megtekinthető a quartier.hu webfelületen. Ez további inspirációt adhat a környék lényegi fejlesztéséhez és akkor már nem volt hiábavaló a elvégzett munka.