azonnali betegszállítás

Az azonnali betegszállítás lehetősége sokakat kisegíthet

Ingyenes betegszállítást a kórházba és onnan haza is csak orvos rendelhet. Viszont az olyan esetekben is szükséges lehet az azonnali betegszállítás, amikor nem előre egyeztetett kezelésre, vizsgálatra vagy egyáltalán nem egészségügyi intézetbe kell eljutni.

Ilyenkor hívható például az AmbuLife Mentőszolgálat csapata, akik direkt ülő- és fekvőbetegek szállítására specializálódtak, úti céltól, távolságtól és időponttól függetlenül. Szükség esetén, az azonnali betegszállítás is megoldható általuk, ami az jelenti, hogy 1 órán belül a helyszínre tudnak érkezni.

Ugyanakkor előre bármilyen dátum és óra lefixálható, így ha valaki tudja pontosan, hogy mikor kell neki vagy valamelyik hozzátartozójának eljutnia a kórházba, reptérre vagy éppen a bankba, akkor érdemes minél előbb egyeztetnie az AmbuLife munkatársaival.

A weboldalukon bármikor lehet ajánlatot kérni és az azonnali betegszállítás részleteiről is lehet olvasni, ha valaki szeretne felkészülni minden eshetőségre. Jó, ha kézközelben van a profik elérhetősége, mert nem lehet tudni, hogy mikor szorul a segítségükre.