Epson nyomtató

Az Epson nyomtató forradalmi újításai

Ezek az eszközök a forradalmi technológiájuknak köszönhetően az élen járnak a nyomtatástechnika terén. Az Epson nyomtató egyedi magoldással tette gazdaságosabbá a nyomtatást.

Az EcoTank modellek világszerte nagyon népszerűnek számítanak és ezt az eladási adatok is bizonyítják. A tintafeldolgozás egy új szintre lépett, amikor az Epson nyomtatókon megjelentek a nyomtatón található tartályok. Ezzel a megoldással 90%-al csökken a nyomtatási költség.

A tökéletes minőség érdekében, a gyártó saját tintát fejlesztett az Epson nyomtatóhoz. Többek között ennek köszönhető, hogy akár 13000 fekete-fehér oldalt is nyomtathatunk újratöltés nélkül. Ez a szám a színes oldalak esetében pedig 6500 is lehet. Többféle modell közül választhatjuk ki az ideális változatot. A multifunkciós

Epson nyomtatók egyszerre több eszközt ötvöznek. Nem kell külön szkennert és másolót beszereznünk, mert mindez egyetlen berendezéssel megoldható. A telepítése egyszerű és a beépített Wi-Fi vevőnek köszönhetően, mobileszközről is vezérelhető.