esküvői helyszínek

Az esküvői helyszín keresés legfontosabb szempontjai

Az egyik legfontosabb teendő esküvő előtt az, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben mondjuk ki a boldogító igent és fogadjuk a meghívott vendégeket. Sajnos, a városokban egyre kevesebb olyan hely van, ahol akár a szabadban is tarthatunk egy ilyen fontos eseményt, ezért sokan döntenek úgy, hogy Budapesten kívül rendezik meg a házasságkötést. Az esküvői helyszín keresésben már sokaknak segített az Esküvőnk Helyszíne weboldala.

Itt bemutatásra kerül a Fenyőharaszt Kastélyszálló, ami egyszerűen varázslatos esküvői helyszínnek mutatkozik. Ráadásul nincs túl messze a fővárostól, mindössze 50 km-t kell utazni odáig, egy különlegesen szép, zöld környezetben, őspark szívében fekszik. Lehetőséget biztosít szabadtéri polgári szertartáshoz, illetve az ünnepi vacsorát is a sátor alatt tarthatják meg a lagzizók, ha a fiatalok ezt szeretnék.

Teljes esküvőszervezési szolgáltatás igénybevételére is van itt sansz és a profi szakemberek olyan magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkeznek, hogy az általuk megszervezett esküvőt kifogás nem érheti. Tehát, ha a házasulandók és a családjuk nem szeretne vagy nem tud a szervezéssel foglalkozni, az sem jelent problémát a Fenyőharaszt Kastélyszálló esetében. Van még egy hatalmas előnye annak, hogy ezen a csodálatos helyen zajlik az esküvő!

Mégpedig az, hogy színvonalas szállást tudnak a vendéglátók biztosítani a meghívottaknak. Minden lakodalomban vannak olyan kedves vendégek, rokonok, barátok, akik messziről érkeznek és nekik biztosan jólesik egy kis pihenés, felfrissülés a szertartás előtt. Ugyanakkor felhőtlenebbül tudnak szórakozni is annak tudatában, hogy van hol kipihenjék magukat, mielőtt útra kelnének hazafelé.

Ezt a lehetőséget nagyon kevés esküvőn kapják meg a vendégek, ezért is érdemes a Fenyőharaszt Kastélyszállót választani. Minden tovább információ megtalálható az eskuvonkhelyszine.hu weboldalon. Gyönyörű környezet, kifogástalan szolgáltatások, ezek várják a házasságkötésre készülőket ezen a helyen.