időzítő kapcsoló

Az időzítő kapcsolóval védheti a környezetet

Egyre többen élnek tudatosan és odafigyelnek arra, hogy védjék a környezetet. Annak érdekében, hogy a különböző világítás lekapcsoljon, érdemes megfontolni az időzítő kapcsoló beszerzését. A termék lényege, hogy beállíthatja a fények kikapcsolását egy adott időpontra. Bátran beállíthatja, hogy felkapcsolás után hány másodpercig, esetleg percig világítson az adott fényforrás.

Nemcsak a beltéri helyiségekre kell ilyenkor gondolni, hanem mondjuk az udvaron lévő épületekre is. Az időzítő kapcsoló például meghatározhatja, hogy meddig legyen megvilágítva a garázs, netán az ajtóig vezető lépcsősor.

Eme szerkezettel azt is elkerülheti, hogy véletlenül elfelejtse a világítást, ezért nem történhet meg az a szerencsétlen helyzet, hogy egész éjjel úgy marad az égő és fogyasztja az energiát. Több időzítő kapcsoló található a piacon, ezért kiválaszthatja az elvárásainak megfelelő példányt. Ráadásul nem kerülnek egy kisebb vagyonba. Tekintsen úgy a termékre, mint befektetésre, ami rövid időn belül megtérül az áramszámlán keresztül!