incentive utak

Az incentive utak megkülönböztető jegyei

Nagyon ritka az olyan utazási ügynökség, ami nem csupán családi jellegű, szabadidős kiruccanások szervezését tűzi ki a zászlajára, de egészen más típusú kirándulások is szerepet kapnak a missziójában. A Morea ügynökség ezen szempont alapján is kilóg a sorból, természetesen pozitív értelemben, hiszen az incentive utak éppen úgy a kulcsfontosságú szolgáltatásaik közé tartoznak, mint az összes többi.

Minden úttal kapcsolatos terhet levesznek az érintettek válláról, ezért nagyon sok a visszatérő vendég, hiszen amennyiben elégedettek a szolgáltatásokkal, nincs okuk más megoldás után nézni. Ez a szolgáltatás azon ügyfeleknek lesz különösen szimpatikus, akik igazán gyakran utaznak, mégpedig javarészt a munkájukkal kapcsolatban.

Amennyiben csupán az évi családi nyaralás intézésére kerül sor, feltehetően nem ez a modell jön majd Önnél szóba, de semmi gond, hiszen arra is van megoldás. Az incentive utak régóta népszerűek, ami abból fakad, hogy egy hiánypótló megoldásról van szó és ezt értékelik az ügyfelek.