Az ipari LED hosszabb üzemórát bír

Az épületgépészet kivitelezése profi megoldásokat vár el minden ipari épület kivitelezésekor, hiszen a hosszú távra tervezett befektetés akkor lehet igazán sikeres, ha a működési költségek nem egetverőek. Ezért az épületgépészeten belül a világítás hatékony kiépítése kulcskérdés. Hiszen egy gyárban, raktárban vagy csarnokban folyamatosan ég a lámpa, ezért jelentős energiafelhasználással kell számolni. Mindaddig, amíg ipari LED rendszereket telepítenek.

A LED technológia méltán híres az alacsony energiafelhasználásáról és kiváló hatékonyságáról, valamint nagyon hosszú üzemórájáról, még napi 24 órás működés mellett is. Ha Ön beruházó, és komoly világítást igénylő épületeket épít, semmilyen körülmények között ne válasszon más világítástechnikai megoldást. Az ipari LED egy sokkal strapabíróbb, hosszabb üzemórával rendelkező, továbbfejlesztett világítási rendszer, amely akár 35 000 órát is képes világítani lekapcsolás nélkül. Az erős fényének és megbízható kivitelezésének köszönhetően, nem kell többet a világításról gondoskodnia. Csak telepítse az ipari LED technológiát, és a többit bízza a lámpákra.

Ellenőrizze a havi villanyszámláját, igazán meg fog lepődni az alacsony számokon. Az épületek többi részében se kössön kompromisszumot. A LED technológia minden típusú izzóra, fénycsőre kínál megoldásokat. Így ha egy folyosót vagy nagyobb helyiséget szeretne kivilágítani, válasszon LED cső választékunkból. A többféle célra szánt csövek, valamint a különböző teljesítmény leadására képes és különböző hosszúságú LED cső kínálatunkból biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt.

Megbízhatóságuk és megnövelt üzemóraszámuknak köszönhetően akár ipari körülmények között is bátran használhatóak, csak válassza ki a kivitelezési tervek szerint szükséges Lumen érték alapján a megfelelő fénycsövet, és mi kiszállítjuk Önnek. Ha nem tud pontosan dönteni, kérjük, hogy keresse fel az INESA szakembereit, akik szívesen állnak rendelkezésre, és akár ipari beruházás keretein belül kedvező, egyedi LED cső árajánlatot tudnak adni akár teljes kivitelezéssel együtt.