orrfűrészek

Az orrfűrészek kiváló vágóteljesítménnyel bírnak

A házkörüli munkák és a barkácstevékenységek, de az ipari termelés esetében is a munkavégzést megkönnyítheted a megfelelő szerszámok és gépek segítségével. Az orrfűrészek igen jól alkalmazhatóak. Amikor vágásokra van szükség, ezek a legtöbb helyzetben kiválóan megállják a helyüket.

Használhatod a durva vágások elvégzésére, de különösen jól szerepelnek a nehezen elérhető helyeken, akárcsak bontási és metszési feladatoknál. Az orrfűrészek sajátos megjelenésűek, a felépítésük masszív. Nemcsak faanyagoknál teljesítenek jól, hanem a megfelelő fűrészlappal felszerelve, a fémcsövek, sőt, az acél kettészelésére is megfelelnek. A Makita és a Hikoki gyártmányú berendezések innovatívak és időtállóak, jó a teljesítményük foka is.

A modern gépek el vannak látva rezgéscsillapítással is, a kényelmesebb és biztonságosabb használat érdekében. A korszerű orrfűrészek teljesítménye magas, így az általuk kivitelezett vágások gyorsak, precízek lesznek és nemcsak az asztalosműhelyekben, hanem az építészetben, a vízszerelésben és az ácsolási munkákban is hasznosíthatod őket.