baldivian night

Baldivian Night a kellemes alvás őre

Mindenkivel megesik, hogy nem tud aludni, ideges, dolgozik benne a stressz és kimerült lesz. Ilyen esetekre jó a nyugtató hatású Baldivian Night tabletta. Ez azért ideális, mert természetes gyógynövény tartalmú, nem a megszokott nyugtató, amit az orvos ír fel, viszont a hatása lehet ugyanolyan jó, csak természetesen.

Vény nélkül kapható a patikákban, 30 darabos kiszerelésben, de persze előtte mindenképpen derítse ki, hogy allergiás a macskagyökérre vagy nem, ami ennek az alapja. A Baldivian Night tabletta kimondottan alvászavarok enyhítésére szolgál felnőtteknek, gyermekek nem kaphatják 12 éves kor alatt. Amennyiben szed más szintetikus nyugtatót, akkor ajánlott a tanácskozás az orvossal, hogy a kettő együtt nehogy rossz hatást keltsen és ugyanez a helyzet, ha valaki várandós vagy szoptat.

A Baldivian Night megfelelően alkalmazva támogatni fogja az alvást és frissen, kipihenten ébred. Soha ne szedjen belőle többet, mint a megadott mennyiség és mindig lefekvés előtt maximum 1 órával vegye be.