bili

Bilire szoktatás buktatók nélkül

A gyermek születésétől fogva, a szülőkben ezernyi kérdés merül fel. Mikor kezdjük el a hozzátáplálást? Mikor nő ki az első foga? Mikor jön képbe a bili használata? A felsorolt kérdések könnyűnek tűnnek azoknak, akik már elhagyták ezeket az életszakaszokat, viszont hihetetlenül nehezek azoknak, akik csak most lépnek erre az útra.

A válasz nagyon egyszerű: amikor a gyermeknek szüksége lesz rá és érzelmileg megérik életének erre az új szakaszára. A babát a bilire való szoktatás folyamatában, a szülőket temérdek gyártó cég próbálja segíteni. Az egyre újuló modellek sok családnak hasznosak lesznek és ezáltal a szobatisztaság elérése hihetetlenül egyszerű, érdekes lesz.

A kis hercegeknek és hercegnőknek olyan kényelmes, zenélő és szórakoztató modelleket fejlesztettek ki, amelyek a megragadó dallamokkal és színes dizájnnal felkeltik a csöppségek érdeklődését. Némelyik bili egészen 8-9 éves korig is használhatóak, amikor a gyermek már egyedül ül rajta. A megbízható fogantyúk és a magas háttámla biztosítja a kicsik biztonságát használat közben.