Bő a WC kagyló választék

Elképesztően bő a kínálat a toalett csészék tekintetében, ezért senkinek sem fog gondot, fejtörést okozni a valóban tökéletes darab megtalálása és megvétele.

Napjainkban a monoblokkos, modernséget tükröző WC kagyló mondható divatosnak. Sokan azonban nem tudják elképzelni, hogy miért is jobb ez a megszokottaknál. Ennél a típusnál az eltérést az jelentheti, hogy a tartály oldható kötéssel, gumitömítéssel van rögzítve a számára kialakított helyre a WC kagyló fő részéhez. Ha az összeszerelés, telepítés megtörtént, akkor az egész egy jól kivehető egységet képez. A tartály és a WC kagyló tehát nem külön van, mint sok esetben. Sokan ezt hátránynak vélik, főleg azt, hogy a tartály csak a WC-csészén közvetlenül kell helyet kapjon.

Továbbá, azt sem kedvelik egyesek, hogy igen drága az a modellű WC kagyló. A kompatibilitás is gondot okozhat, de ezt egy szakember megoldhatja, ha arról van szó. Akinek például ez a változat nem jön be, nyugodtan kereshet mást. Szükséges azt a webshopot felkeresni, ahol a WC kagyló megfizethető és színvonalas is egyben.