akciókamera

Boldog pillanatokat örökít meg az akciókamera

A személyes használatot szolgáló csúcstechnológiai eszközök modern világa lenyűgöző újításokat kínál. A gyártók különféle árkategóriájú, méretű, extrém és mindennapi használatra készült berendezéseket kínálnak az ügyfeleknek. Az akciókamera mérete megegyezik a hagyományos videó rögzítő készülékével, ám a képességei példátlan magasságokra törnek. Az ilyen berendezések fő különbsége a kirakatokban található szokványos modellekhez képest messze nem az árfekvésben keresendő, hanem abban, hogy kompaktak, ütésállóak, könnyűek, szépek, kiváló minőségű képeket készítenek vagy videókat rögzítenek és sokféle lehetőséget kínálnak a fixálásra, de a kéz nélküli használatára is.

Az akciókamera kompakt jellege különösen akkor jön jól, ha egyszerre sok dolgot, dokumentumot, sportfelszerelést, laptopot, táblagépet és egyéb kellékeket kell magunkkal vinnünk. A kicsi és könnyű eszköz nélkülözhetetlen például egy hosszú túrázás során. Az akciókamerával bármilyen szélsőséges körülmények között kiváló képeket és felvételeket készíthetünk.

Közelebb hoz a természethez az asztali szökőkút.

Az elektromos készülékek tökéletes dekorációs eleme lehet az otthon bármely helyiségének. Az asztali szökőkút alkalmazása a modern belsőépítészetben nem egy új trend, hanem emberi próbálkozás arra, hogy harmóniába kerüljön a természettel. A ház előszobájában, nappalijában vagy hálószobájában is hangulatos légkört hozhat létre és páratlanul autentikus hangulatot teremthet az otthonában.

Az eredeti megjelenésű asztali szökőkút, az esztétikai szépség mellett, gyakorlati előnyöket is nyújt, hiszen párásítja a ház levegőjét, elősegíti annak a portól való megtisztítását. Természetesen ezeknek a berendezéseknek gondozásra is szükségük van. Tanácsos rendszeresen tisztára cserélni a bennük lévő szennyezett vizet, a kompozíció részeit pedig folyó vízzel átöblíteni. Ezen kívül, időnként ellenőrizni kell a vízszintet is, mivel az eszköz működése közben a víz idővel elpárolog és azt újra kell tölteni az eredeti szintre. Az asztali szökőkút mellett, kimondottan kellemes a pihenés egy hosszú és megterhelő munkanap után.