casio g shock

Casio G Shock – a férfias típuscsalád

Ön is szeretne olyan órát, amelyik bírja a gyűrődést, a legmodernebb műszaki felszereltséggel rendelkezik és még jól is mutat? Ezek nem lehetetlen elvárások, hiszen a Casio G Shock modellek mindegyikkel rendelkeznek.

A japán Casio cég már évtizedek óta bizonyítja azt, hogy a magas minőség nem kell feltétlenül megfizethetetlen legyen. A gyártó évtizedek óta dobja piacra a jobbnál-jobb termékcsoportjait, amelyek kivétel nélkül nagy sikert arattak. Talán az összes közül a legnépszerűbbnek a Casio G Shock termékvonal bizonyult, ami már a nevével is jelzi, hogy nem mindennapi tartóssággal rendelkezik.

Ez a típuscsalád kiválóan ellenáll a rezgésnek, pornak, víznek, de akár erőteljesebb ütéseknek vagy sárnak is. Nem véletlenül lett az aktív életvitelt folytatók egyik kedvenc óramárkája. A Casio G Shock ideális választás az extrém sportok űzőinek, de a férfias, karakteres megjelenésű modellek igen népszerűek a fegyveres testületek, speciális kommandós egységek, tűzoltók és még a pilóták körében is.