cc krém

CC krém a hibátlan arcbőrért

Reggel, amikor sietünk, gyakran vesz el tőlünk értékes időt a hidratáló, majd pedig az alapozó felvitele. A nők szeretnek még olyankor is jól kinézni, amikor kevés idejük van a szépítkezésre. A sietős reggeleken a CC krém lesz a megfelelő termék ahhoz, hogy gyorsan jól mutasson az arcunk.

A mindennapi hidratálás bármelyik bőrtípusnak szükséges, sokan pedig szeretnék az arcuk kisebb-nagyobb hibáit is eredményesen palástolni. Nem szükséges több terméket egymás után alkalmazni, mivel a CC krém kettő az egyben kozmetikum. Az ahavashop.hu webáruház terméke igazi kaméleon-hatással működik, hiszen bőrszínhez igazodó színkorrekciót nyújt. A hidratálás és a fedés mellett, ugyanakkor még a fényvédelemről is gondoskodik.

Ez a CC krém pillanatok alatt egységessé teszi, korrigálja a bőrszínt, miközben táplál, hidratál, fiatalító hatással és fényvédelemmel is rendelkezik. A bőrpír, foltok, bőrhibák is azonnal láthatatlanná válnak, így a használójuk önbizalommal tele kezdheti a napját. Egy ilyen krém minden nőnek kell!