Cremesso kapszula

Cremesso kapszula vásárlás megbízható forrásból

A svájci vállalat nagy tekintélynek örvend egész Európában a termékei minőségének köszönhetően. Azonban még nincs akkora piaci részesedése, mint a versenytársainak, főleg amiatt, hogy saját zárt rendszerrel rendelkezik. Egyetlen Cremesso kapszula sem kompatibilis a Nespresso vagy a Dolce Gusto kávégépekkel.

A csomagokban 16 egyadagos egység található, amelyek különféle eszpresszó keverékekre és ízletes különlegességekre vannak felosztva. Az Olasz Ristretto és Eszpresszó, a Lungo és a Ristretto Forte a kávéimádók kedvencévé vált szerte a világon. Minden Cremesso kapszula különlegességét 1-től 5-ig terjedő intenzitási szint jelzi, valamint egy bizonyos javasolt csészeméret jelöli.

Ezen kívül, az összes kapszula alumíniummentes és UTZ tanúsítvánnyal rendelkezik. A termékek online megvásárlása nem olyan egyszerű, mint a konkurens márkák esetében. A Cremesso kapszulák készletének feltöltésére a legegyszerűbb módot a premiumshop24.hu webáruház kínálja. Sok fogyasztónak ez könnyebb, mint a közeli üzletben keresni a termékeket.