Családi bölcsőde felkészült pedagógusokkal

A megfelelő bölcsőde kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, ugyanis több szempontnak is meg kell felelnie egy adott intézménynek. Gyakran fontos szempont, hogy közel legyen az otthonunkhoz, vagy éppen útba essen munkába menet. Az sem mindegy, hogy milyen pedagógusok gondoskodnak csemetéinkről. Fontos, hogy a szülők bizalommal hagyják kicsinyeiket a bölcsődében.

A Hangok kertje családi bölcsőde ideális hely a kicsik nevelésére. Nemcsak azért, mert jól felkészült, tapasztalt és odaadó pedagógusok dolgoznak az intézményben, hanem azért is, mert speciális eszközökkel fejlesztik a gyerekek képességeit. A zene és az éneklés nagyon fontos már egészen kicsi korban is, hiszen segít kifejleszteni számtalan képességet. Többek között a kreativitás és a képzelőerő fejlesztésében is szerepe van az ének és a zenei nevelésnek.

A családi bölcsőde pedagógusai éppen ezért rengeteg időt szánnak a csöppségek zenei nevelésére is. Mindezt játékos módon érik el a tapasztalt pedagógusok, így a gyerekek számára nem megterhelő, inkább szórakoztató a tanulás. Persze a tanulás mellett a játékra és a mozgásra is időt kell fordítani.

A családi bölcsőde kertjében erre is remek lehetőség nyílik. A friss levegőn való mozgás, a játék és a zene remek hangulatot teremt, és gyerekek örömmel vesznek részt a foglalkozásokon. A szülők számára is jó megoldás a családi bölcsődét választani, hiszen így az egész napjukat szabaddá tehetik, és nyugodtan végezhetik a dolgukat, tudván, hogy a gyerekek biztonságban és jó környezetben vannak.