Csendesnek számít az akkus fűnyíró

A benzines túl hangos, az egyszerű elektromos esetében meg bezavarhat a vezeték, ami gátolhat a munkavégzésben. Végre itt van az akkus fűnyíró, ami sokkal csendesebben végzi a dolgát és még a bosszantó kábelek miatt sem kell aggódni!

Ennek hála kisebb az esélye annak, hogy bárkit is zavarnánk, miközben nyírjuk a füvet. Az akkumulátorok rohamos fejlődésen mentek keresztül az utóbbi időben és a fejlesztések tovább folytatódnak, hiszen ez jelenti a jövő technológiáját.

Mielőtt munkához látunk, fontos ellenőrizni, hogy az akkus fűnyíró fel van-e töltve. Minden használat után érdemes feltölteni, így amikor legközelebb szükség lesz rá, azonnal igénybe vehető.

A gyártók általában fel szokták tüntetni, hogy egyetlen töltéssel mekkora területet lehet megtisztítani az akkus fűnyíróval. Ez is segíthet kiválasztani a megfelelő modellt. Aki erről megfeledkezik, annak várnia kell, amíg teljesen feltöltődik az akkus fűnyíró, hogy be lehessen fejezni a munkát. A használata meglepően kényelmes és a benzineshez képest csendes.