designer ékszer

Designer ékszer különleges alkalmakra

Amennyiben a különleges, egyedi, kreatív megoldásokért rajong és szeretné, ha olyan tárgyak vennék körül, amelyek kézzel készültek, minőségi anyagokból, akkor jó helyen jár! A bernadottejewellery.com online webshopban designer ékszer ritkaságok hada tárul a látogató szeme elé.

Ezek a csodálatos darabok mindegyike a minőség és az egyediség jegyében születtek teljes odaadással és szeretettel. A Bernadotte Jewellery ékszerek valódi kuriózumnak számítanak az itthoni piacon. A márka 2013-ban született, Nagy Bernadett keze által, aki ezeknek a designer ékszerek a megálmodója, tervezője és ugyanakkor készítője is egyben. Alkotásai átmenetet képeznek a nemesfém és statement ékszerek között. Aprólékos munkával alkotott nyakékein, karkötőin, gyűrűin, fülbevalóin a színek, formák keverednek, így szinte életre kelnek a viselőin.

A kínálat folyamatosan bővül és változik. Legyen ez az oldal az, amit rendszeresen böngész, akár saját részre keres valamit, akár ajándékba. Ne habozzon, rendelje meg még ma kedvencét!