EC mérő

EC mérő vásárlás online

Az ADWA EC/TDS mérők megoldást kínálnak a vezetőképesség mérés széles skálájára, akár 0,01 µS/cm-től 200 mS/cm-ig. Ezek a műszerek pontos és alapos tudással rendelkeznek, így elvégzik a TDS kiszámítását a mért EC értékből, ráadásul intelligens módon. Az EC mérő beszerzése sohasem volt még ennél egyszerűbb, ugyanis otthonról is lebonyolíthatja a rendelést.

A weboldalt átfésülve akár több hasznos mérőeszközt is megtalálhat, amire szüksége van a munkája során. Az EC mérő több kivitelben is megrendelhető, ráadásul az ellenálló fizikai tulajdonságainak köszönhetően, zord körülmények között sem hagyja cserben a tulajdonosát.

A jó minőség ilyen feltételek mellett biztosítva van, ami nem pusztán a mérés folyamán mutatkozik meg. Ugyanolyan fontos a készülék által generált értékek pontossága is, ugyanis a munkája sikerességét jelenti ez. Aki szeretne többet megtudni a rendelkezésére álló EC mérő modellekről, az adwa.hu oldalon megteheti úgy az információk gyűjtését, mint a kiszemelt termék megvásárlását is.