egyedi ékszerek

Egyedi ékszerek akár készletről is

Sokan áhítoznak olyan kiegészítők után, amelyekkel kizárólag ők rendelkeznek. Nem is csoda, hogy az egyedi ékszerek piaca egyre terjedelmesebb. Az internetnek hála, ez már úgy is megoldható, hogy a megrendelő egy weboldalon keresztül kommunikál a tervezővel és ilyen módon vázolja fel az elképzeléseit az áhított ékszerrel kapcsolatosan. Koós Lili ékszertervezőt személyesen is el lehet érni Budapesten, ugyanakkor a lilikoos.hu weboldalon is fel lehet venni vele a kapcsolatot.

A weboldal arra is kitűnő, hogy bárki megismerhesse a legújabb egyedi ékszerek kollekcióját, amiből rendelhet vagy közelebbi képet kaphasson arról a stílusvilágról, amit Koós Lili képvisel. Itt lehet olvasni a tervezőről, a technikákról, amiket alkalmaz, valamint azokról az anyagokról, amikkel készülnek a különleges ízlés-világú, egyedi ékszerek. Ezekhez az ékszerekhez különböző, gondosan válogatott drágaköveket, gyémántokat vagy gyöngyöket használnak, de a megrendelő saját drágaköveihez is terveznek és kiviteleznek ékszert. Ha Ön is szeretne egy páratlan darabot, jelentkezzen bármikor! A nők kedvenc ékszerei közé tartoznak a karkötők, hiszen a kezük mindig szem előtt van. Az egyedi karkötő nemcsak a kezeknek, hanem az egész megjelenésnek különleges hatást kölcsönöz. Az ékszerészetek rengeteg szériadarabbal rendelkeznek, amelyek között bátran válogathatunk. Sokan mégis olyan termékekre vágynak, amelyek csak nekik készültek. Ez nemcsak az ékszerek méretei miatt van így, hanem azért is, mivel egyre több nő keresi az exkluzív dolgokat.

Lili Koós ékszertervező minden évben egy-egy kapszula kollekciót alkot meg, amit mindig valamilyen új téma vagy forma inspirál. A weboldalán keresztül az érdeklődőknek lehetőségük van árajánlatot kérni a kollekció tagjaira, ugyanakkor azt is megtehetik, hogy olyan egyedi karkötőt kérjenek, ami nem szerepel a feltüntetett ékszerek között. Bármelyikre is essen a választás, érdemes tudni, hogy a hagyományos és modern technikákkal készített termékekhez, kizárólag magas minőségű alapanyagokat használnak a kivitelezés során.