egyedi eljegyzési gyűrű

Egyedi eljegyzési gyűrű a feledhetetlen lánykéréshez

Különleges ékszert szeretne elkészíttetni, amivel a szerelmét meglepheti, de nem tudja, hová forduljon ez ügyben? A lilikoos.hu weboldalon megismerhet egy olyan ékszertervezőt és ötvös mesterekből álló csapatot, akiknek az egyedi karkötő készítés zökkenőmentesen megy. Koós Lili ékszertervező gyönyörű munkáit megtekintheti a honlapon és ezekből ötletet is meríthet. Aztán elmondja a szakembernek, hogy pontosan mit szeretne, ezzel pedig már az egyedi karkötő készítés folyamata be is indul.

Lehetőség van sárga, rosé vagy fehér aranyból előállíttatni a kívánt ékszert, amit drágakövek, gyémántok is díszíthetnek. Rugalmas és könnyen felvehető karperec például a rosé aranyból készült Sand Storm karperec, ami attól igazán különleges, hogy 8 darab fekete gyémánt ékesíti. Az egyedi karkötő készítés egyik csodálatos eredménye ez, amilyen senki másnak nincs. Persze bármilyen más modellt álmodjon is meg, a szakemberek biztosan az elképzelésének megfelelően alkotják azt meg. Számukra az egyedi karkötő készítés egyáltalán nem jelent problémát. Abban az esetben szintén ajánlott az ékszertervező hölgy segítségét kérni, ha nősülni szándékozik. Nyilvánvalóan nem szeretne egy teljesen hétköznapi ékszert a szerelme ujjára húzni a kézfogón, de nem is kell, mert az egyedi eljegyzési gyűrű megalkotása egyszerűen megoldható. Egyedülálló modell a weboldalon megtekinthető Fancy Drop eljegyzési gyűrű, ami rosé aranyból van és konyak színű, csepp formájú gyémánttal, rózsaszín briliáns csiszolású gyémántkövekkel van díszítve. Igazán rendhagyó designnal rendelkező példány ez, a kiválasztott hölgy pedig biztosan nagyon örülne neki.

Az ékszerüzletben lehet érdeklődni az árak és további részletek iránt, valamint ott beszélheti meg a szakemberrel az egyedi eljegyzési gyűrű megtervezését és kivitelezését is. Minden szerelem különbözik a többitől, ezért a lánykérés is más-más módon és ékszerrel történik. Az egyedi eljegyzési gyűrű ékesen bizonyítja, hogy mennyire nagyra becsüli a hölgyet, akivel össze akarja kötni az életét.