lézerpadló

Egyedi látványvilágot képvisel a lézerpadló

Saját innovációnak számít, amit a véletlen ihletett. A szolgáltatások között megtalálható a lézerpadló avadvice.hu-n, amivel egy teljesen egyedi látványvilág alakítható ki.

A felszín felett 0,5 cm átívelő lézersugár megtörik a résztvevők lábbelijén, ezáltal olyan hatás érhető el, mintha mindenhol, minden lépésre világító cipőtalpakkal lenne tele a táncparkett. A látvány dinamikáját az emberek mozgása határozza meg. Egy táncos produkció előadása esetében ez egy kiváló lehetőségnek számít, hogyha futurisztikus megoldásokat szeretnénk alkalmazni.

Ezen kívül, természetesen még számos helyzetben felhasználható a lézerpadló avadvice.hu-n, csupán egy jó ötletre van szükség, amit érdekesebbé varázsolhatunk ennek az eszköznek a segítségével.

A telepítése elég gyorsan kivitelezhető és az is megválasztható, hogy mekkora területet fedjen le a lézerpadló. Ezt a nagyszerű látványelemet például egy gyermekeknek szervezett rendezvényen is érdemes bevetni, hiszen ők imádni fogják, hogy a lépéseik zölddé vagy kékké változnak. A lézerpadló avadvice.hu-n népszerű szolgáltatásnak számít.