holdkő

Egyszerre misztikus és lebilincselő a holdkő

Ez az ásvány fátyolos látványával varázsolja el a különböző kultúrák drágakő rajongóit. Az általa mutatott gyöngyházfény mély jelentést hordoz. A holdkő titokzatos neve és játékos csillogása mögött toronymagas jelentőség áll, ami miatt a szerzetesek, sámánok, spiritiszták és a különböző vallások hívei nagyra értékelik.

A holdkő jelentése olyan ősi, mint maga a Hold. Ez az erő képes táplálni, szenvedélyt adni és felébreszteni a női energiákat. Gyógyíthat és elvezethet a belső utakhoz is. A Hold növekedésével és fogyásával együtt nyugalmat idéz.

Ezen kívül ragyogó vitalitást áraszt, ami képes újra energiával feltölteni az elmét és a testet, elmosva a negativitást. Mivel erős arany, kék és lila sugarak ölelik körül, a holdkő állandóan erőteljes energia ölelésében tündököl.

Az intuíció, az egyensúly és a kívánságok drágaköve segít a női oldal irányításában. Ha valaki rendszeresen visel holdkövet, elkezdi felismerni a negatív energiákat, amelyek a lényében jelen vannak és végül megtanulja meggyógyítani magát.